Ultimaora | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

ultimaora

Page 1 of 3012345...102030...Last »

Udrea, la Tg Jiu

Udrea, la Tg Jiu

Elena Udrea şi-a prezentat, astăzi, la Târgu Jiu moţiunea „Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie”, cu care vrea să câştige alegerile interne în PD-L. Udrea concurează la şefia PD-L cu actualul preşedinte al partidului, Vasile Blaga, dar şi cu... (Continue reading)

Cer demisia preşedintelui în Piaţa Prefecturii

Un grup de 50 de persoane, studenţi, elevi, tineri şi pensionari îşi strigă la această oră nemulţumirile împotriva actualei guvernări. Protestatarii cer demisia preşedintelui şi îndeamnă gorjenii să li se alăture. Protestul, început în urmă cu câteva ore, continuă în... (Continue reading)

Şeful Agenţiei locale Târgu Jiu, găsit spânzurat

Şeful Agenţiei Locale Târgu Jiu din cadrul AJOFM , Damian Horcea, a fost găsit spânzurat. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani , locuia în comuna Şişeşti.... (Continue reading)

“IMPACT ÎN GORJ”,LA 12 ANI DE LA ÎNFIINŢARE

În urmă cu 12 ani, un grup de tineri talentaţi, inimoşi, dar şi hotărâţi a înfiinţat un săptămânal care poartă numele Impact în Gorj. Transformat destul de repede în cotidian, Impact în Gorj a venit ca o aşteptare a tuturor... (Continue reading)

Ediţie specială la Acces Tv, de 1 Decembrie

Echipa Acces Tv sărbătoreşte Ziua Naţională printr-o ediţie specială, care se va difuza în direct, cu începere de la ora 17.00. Amfitrionii “maratonului” de 1 Decembrie vor fi Codruţa Florescu şi Elvis Drăgoi care vă aşteaptă să sărbătoriţi împreună România.... (Continue reading)

Eurojob Gorj scrie senatorilor

Asociaţia non-guvernamentală Eurojob Gorj a trimis o scrisoare Senatului României în care critică, dar şi menţionează propuneri şi recomandări la proiectul de lege privind managementul privat al companiilor naţionale  ... (Continue reading)

Eliminaţi din examen pentru copiat

Doi elevi de la Colegiul Tehnic nr 2 au fost eliminati de la ultima probă a bacalaureatului , cu puţin înainte ca examenul să se finalizeze, din cauza tentativei de copiere. Alte incidente similare nu au fost semnalate inspectorilor şcolari... (Continue reading)

Medicii gorjeni discută cu ministrul Cseke

Şi medicii gorjeni sunt reprezentaţi la întâlnirea cu ministrul Cseke Atilla, de la ora 14.00, iar preşedintele APMFGorj, Mihail Moisescu, se aşteapta ca litigiul să fie stins.În caz contrar, de mâine, şi în Gorj, pacientii vor plăti consultaţiile.Revenim cu detalii.... (Continue reading)

Încă un elev a vrut să se arunce în Jiu

Un elev de clasa a opt a vrut sa se arunce in Jiu, suparat ca a ramas corijent la Georgrafie. Elevul de clasa a opta este in afara oricarui pericol. El a fost gasit de politisti, la timp in zona... (Continue reading)

Două file din catalog, dispărute la Mătăsari

Poliţiştii anchetează dispariţia a două file din catalogul şcolar la Colegiul Tehnic din Mătăsari.Incidentul a fost sesizat , vineri,de cadrele didactice din unitatea de învăţământ.Revenim cu detalii... (Continue reading)

Page 1 of 3012345...102030...Last »