Sport | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

Sport

Page 1 of 2012345...1020...Last »

Pandurii, pe podiumul Ligii I

Pandurii, pe podiumul Ligii I

Pandurii Tg-Jiu a învins aseară, pe terenul adversarilor, FC Viitorul, echipă antrenată de Gică Hagi şi poziţionată printre primele în clasamentul Ligii I. 3 la 1 a fost scorul final al patidei, iar victoria le-a adus gorjenilor locul trei în... (Continue reading)

Energia sustinuta de Lituania

Energia sustinuta de Lituania

Umilitor pentru Energia Tg-Jiu! Cam asa ar putea fi interpretata situatia prin care trece echipa de basket, printr-o adresa trimisa pe e mail-ul clubului gorjean, lituanienii anuntand ca vor să trimită baschetbaliști pentru ca Energia să poată juca în Europa.... (Continue reading)

Pandurii întâlneste Viitorul în această seară

Pandurii întâlneste Viitorul în această seară

Pandurii se luptă în aceată seară pentru trei puncte cu Viitorul. Echipa antrenată de Hagi se află printre primele din clasamentul Ligii I, astfel că gorjenii au un adversar de temut. Meciul se va disputa pe stadionul Viitorului, începând cu... (Continue reading)

Pandurii, remiză cu CS U Craiova

Pandurii, remiză cu CS U Craiova

Pandurii Tg Jiu a remizat cu CS U Craiova în cel de-al doilea meci al returului Ligii I. Fotbaliştii gorjeni au jucat şi de această dată în dezavantaj, tehnicianul fiind nevoit să improvizeze pe schema de joc după ce 3... (Continue reading)

Oltenii se luptă în Liga 1!

Oltenii se luptă în Liga 1!

Pandurii Tg-Jiu continuă lupta pentru Play Off! Luni, gorjenii întâlnesc echipa CS U Craiova, în cea de-a 25-a etapă a competiţiei. Pandurii vine după o victorie din prima etapă a returului, cu Tg Mureş.... (Continue reading)

Sedinta AGA, amanata

Sedinta AGA, amanata

Şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la Clubul Pandurii a fost din nou amânată, deşi aceasta a fost convocată pentru ziua de astăzi de trei din cei cinci membri asociaţi al clubului de fotbal.... (Continue reading)

Redebutează Liga 1

Redebutează Liga 1

Pandurii Târgu Jiu joacă în deplasare la ASA Tg. Mureș, echipă antrenată de Petre Grigoraş, fost tehnician al gorjenilor. Partida începe la ora 20:30 si este transmisa pe Digi Sport .... (Continue reading)

Noi achiziţii la Pandurii

Noi achiziţii la Pandurii

Cele patru achiziţii ale Pandurilor din această iarnă au fost prezentate astăzi, oficial, la Târgu Jiu, înaintea meciului de vineri cu ASA Târgu Mureş. Cei patru jucători au revenit recent din cantonamentul echipei naţionale de fotbal din Turcia. Preşedintele Clubului... (Continue reading)

Nemultumirile lui Iordanescu

Nemultumirile lui Iordanescu

Iordănescu le cere acţionarilor de la Pandurii să amenajeze un nou teren cu gazon natural pentru antrenamentele de la Târgu Jiu. Pe lângă condiţiile de antrenament, tehnicianul s-a plâns şi de problemele medicale de la echipă, dar şi de suspendări.... (Continue reading)

Cauta solutii pentru jucatori

Cauta solutii pentru jucatori

Autoritatile municipale cauta solutii cu privire la rezolvarea nemultumirilor avute de jucatorii de la Pandurii, revoltati pe faptul ca nu se mai pot antrena pe terenul principal, urmare a lucrarilor de investitii ce sunt in plina derulare. Viceprimarul din Târgu... (Continue reading)

Page 1 of 2012345...1020...Last »