Social | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

Social

Page 1 of 29512345...102030...Last »

A început luna curăţeniei

A început luna curăţeniei

Odată cu prima zi de primăvară a început şi curăţenia generală în municipiul Tg-Jiu. Cartierele de locuinţe au fost luate în vizor de reprezentanţii Edilitara şi Polaris, astfel încât toate străzile să fie curate, iar pomii şi gardurile ornamentale să... (Continue reading)

Proprietari pe case, nu pe terenuri

Proprietari pe case, nu pe terenuri

Administratia Domeniilor Statului refuza in continuare sa cedeze cele 200 de hectare de teren detinute la Albeni, catre autoritatile publice, acesta fiind si motivul pentru care pe acest litigiu Prefectura Gorj a actionat in instanta institutia. Din 2007 de cand... (Continue reading)

Portofelul lui Stanca, găsit de un poliţist

Portofelul lui Stanca, găsit de un poliţist

Portofelul portarului de la Pandurii Tg-Jiu, Răzvan Stanca, a fost găsit de un poliţist. Deşi era plin cu bani, poliţistul l-a restituit imediat posesorului. Portarul i-a mulţumit acestuia, mai ales că avea nevoie de actele de identitate în meciul important... (Continue reading)

In teren, la discutii cu expropriatii

In teren, la discutii cu expropriatii

Proaspat instalat in funcţia de prefect al judetului, Gheorghe Paraschivu a intrat deja in febra problemelor din judet, acesta deplasandu-se cu reprezentantii Sectiei Nationale a Drumurilor pe drumul de centura pentru a purta discutii cu proprietarii caselor, nemultumiti de preturile... (Continue reading)

Isi stabilesc propriul program !

Isi stabilesc propriul program !

Consilierii locali din Rovinari au decis ca fiecare administrator de bar, restaurant sau club sa-si stabileasca propriul program de functionare. Primarul orasului Rovinari Claudiu Vodislav a declarat ca in situatia in care vor avea loc incidente ce aduc atingere ordinii... (Continue reading)

Amendate cu martisoare

Amendate cu martisoare

Doamnele si domnisoarele din Targu Jiu au fost amendate cu mărţişoare de politistii gorjeni. Acestia le-au oprit in trafic nu pentru a le amenda, ci pentru a le oferi mărtisoare, felicitări dar si recomandări pentru evitarea accidentelor rutiere.... (Continue reading)

Flori pentru rovinarence

Flori pentru rovinarence

Flori pentru doamne si domnisoare, in orasul lalelelor! Cam asa ar putea fi denumita actiunea organizata astazi de autoritatile locale din Rovinari, reprezentantele sexului frumos primind cate o floare, odata cu venirea primaverii. Si pentru ca in aceasta luna, doamnele... (Continue reading)

Tradiţia Mărţişorului, respectată an de an

Tradiţia Mărţişorului, respectată an de an

Mărţişorul rămane simbolul începutului de primăvară şi anul acesta. Sute de mărţişoare au fost cumpărate în aceste zile pentru a fi dăruite doamnelor şi domnişoarelor. Oferta a fost pentru toate gusturile, aşa că domnii au avut de unde alege.... (Continue reading)

Prime de 8 Martie

Prime de 8 Martie

Veste buna pentru angajatele Directiei Silvice! Conducerea institutiei a declarat ca în conformitate cu prevederile contractului colectiv de munca, angajatele vor primi cu ocazia Zilei de 1-8 martie o prima in valoare de 150 de lei. Bonificatii de ziua lor... (Continue reading)

Spectacole pentru doamnele din Tg Jiu

Spectacole pentru doamnele din Tg Jiu

Doamnele şi domnişoarele din Municipiul Tg-Jiu vor fi răsfăţate în această lună, atât de 1 Martie cât şi de ziua lor, 8 Martie. Acestea vor primi flori, vor avea parcarea gratuită în municipiu şi vor putea circula gratuit cu mijloacele... (Continue reading)

Page 1 of 29512345...102030...Last »