Politic | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

Politic

Page 1 of 10712345...102030...Last »

Vor un nou mandat

Vor un nou mandat

Organzaţia judeţeană a PSD a anunţat astăzi alţi candidaţi la primăriile din judeţ. Majoritatea candidaţilor sunt primari în funcţiune, mai puţin Cosmin Morega, candidat ce vrea să-i ia locul primarului Dorin Hanu. Candidaţii au vorbit despre proiectele pe care le-au... (Continue reading)

La un pas de excludere ?

La un pas de excludere ?

Situatia copresedintelui UNPR Gorj-Rober Filip va fi supusa dezbaterii in urmatoarea sedinta de partid, acesta nefiind prezent nici la discutiile ce au avut loc la finele saptamanii. Colegul lui Filip de partid, copresedintele Gheorghe Cocina a sustinut ca s-a trecut... (Continue reading)

MP a stabilit candidaţii pentru 30 de localităţi

MP a stabilit candidaţii pentru 30 de localităţi

Miscarea Populară, filiala Gorj, a stabilit candidaţii la primăriile din 30 de localităţi. Acestea au fost făcute publice astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. La Primăria Motru va candida Aurel Slapciu în timp ce la Primăria Turceni candidat va... (Continue reading)

PRU Gorj, cu noi sedii

PRU Gorj, cu noi sedii

Conducerea Partidului România Unită s-a aflat în Gorj la finele săptămânii, deputatul Bogdan Diaconu, participand alaturi de vicepresedintele Robert Buga la inaugurarea a noi sedii, respectiv la Rovinari, Padeș, Târgu-Cărbunești și Bolboși. La Rovinari, acolo unde partidul are o organizație... (Continue reading)

Vor mandate de edili

Vor mandate de edili

Conducerea PSD Gorj a stabilit candidații pentru marea majoritate a localitatilor din judet , in conferinta de presa de astazi fiind prezentati inca 12 primari ce vor inca un mandat de edil sau care sunt la prima candidatura. La ora... (Continue reading)

Carciumaru reactioneaza in cazul ANI

Carciumaru reactioneaza in cazul ANI

Primarul Municipiului Tg Jiu Florin Carciumaru a luat pozitie dupa ce reprezentantii ANI au emis un comunicat legat de posibilele fapte savarsite. Carciumaru a declarat ca va candida pentru un nou mandat de primar, acesta explicand jurnalistilor ca a primit... (Continue reading)

Motiunea lui Weber, la final

Motiunea lui Weber, la final

Motiunea pe energie initiata de deputatul social democrat Mihai Weber se apropie de forma finala, deputatul de Gorj declarand pentru Acces Tv ca ea va fi depusa in urmatoarele zile , dezbaterea facandu-se dupa cea din sanatate .... (Continue reading)

Directorii deconcentratelor, în analiza

Directorii deconcentratelor, în analiza

Prefectul judetului -Gheorghe Paraschivu a dispus analizarea activitatii directorilor de la deconcentratele din subordine, şi asta ca urmare a faptului ca prioritatile actualului Guvern Ciolos se bazeaza pe respectarea legalitaţii si a cetateanului .... (Continue reading)

Multumit de noul prefect

Multumit de noul prefect

Noul prefect de Gorj, Gheorghe Paraschivu a participat astazi, alaturi de autoritatile judetene, la prima sedinta saptamânală, impresiile de final ale participantilor fiind unele pozitive. In timp ce primarul Florin Carciumaru a plecat cu o impresie buna despre noul prefect,... (Continue reading)

Primul candidat independent la Targu-Jiu

Primul candidat independent la Targu-Jiu

Scriitorul Laurian Stănchescu şi-a lansat astăzi candidatura pentru scaunul de primar al Municipiului Tg-Jiu, la Poarta Sărutului. Stanchescu a precizat că va face campanie punând accentul pe cultură şi învăţământ, dar şi că vrea să-şi amplaseze biroul de primar în... (Continue reading)

Page 1 of 10712345...102030...Last »