Headlines | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

headlines

Page 1 of 90712345...102030...Last »

“Nu, miilor de disponibilizari!”

Federatia Univers se opune unui program de restructurare cu mii de disponibilizari, dupa cum se vehiculeaza in sistem, primvicepresedintele Adrian Marciuc declarand pentru Acces Tv că oricand se poate recurge la mijloacele de lupta sindicala. Stabilirea sediului Sucursalei la Motru,... (Continue reading)

Investitorul chinez, asteptat la CEO

Investitorul chinez, asteptat la CEO

Reprezentantii companiei chineze ce va construi noul grup energetic la Rovinari, in parteneriat public privat cu statul roman sunt asteptati sa ajunga la Complexul Energetic Oltenia, la jumatatea acestei luni. Constructia acestui nou grup energetic ar fi trebuit sa inceapa... (Continue reading)

A început luna curăţeniei

A început luna curăţeniei

Odată cu prima zi de primăvară a început şi curăţenia generală în municipiul Tg-Jiu. Cartierele de locuinţe au fost luate în vizor de reprezentanţii Edilitara şi Polaris, astfel încât toate străzile să fie curate, iar pomii şi gardurile ornamentale să... (Continue reading)

Proprietari pe case, nu pe terenuri

Proprietari pe case, nu pe terenuri

Administratia Domeniilor Statului refuza in continuare sa cedeze cele 200 de hectare de teren detinute la Albeni, catre autoritatile publice, acesta fiind si motivul pentru care pe acest litigiu Prefectura Gorj a actionat in instanta institutia. Din 2007 de cand... (Continue reading)

CEO, sustinut pe Facebook

CEO, sustinut pe Facebook

Complexul Energetic Oltenia este sustinut si de cel mai mare grup din reteaua de socializare, Romania, in initiativa prin care se face apel catre actualul Executiv de a salva si ajuta industria energetica romaneasca. In mesajul care circula in reteaua... (Continue reading)

Adrian Giurcău, suspect de delapidare

Adrian Giurcău, suspect de delapidare

Directorul UIC Motru, Adrian Giurcău, a fost audiat de poliţişti într-un dosar care vizează sustragerea de bunuri de la Unitatea de Închidere şi Conservare Motru ce aparţine Complexului Energetic Oltenia. În acelaşi dosar, poliţiştii au efectuat ieri percheziţii la Glogova... (Continue reading)

Portofelul lui Stanca, găsit de un poliţist

Portofelul lui Stanca, găsit de un poliţist

Portofelul portarului de la Pandurii Tg-Jiu, Răzvan Stanca, a fost găsit de un poliţist. Deşi era plin cu bani, poliţistul l-a restituit imediat posesorului. Portarul i-a mulţumit acestuia, mai ales că avea nevoie de actele de identitate în meciul important... (Continue reading)

In teren, la discutii cu expropriatii

In teren, la discutii cu expropriatii

Proaspat instalat in funcţia de prefect al judetului, Gheorghe Paraschivu a intrat deja in febra problemelor din judet, acesta deplasandu-se cu reprezentantii Sectiei Nationale a Drumurilor pe drumul de centura pentru a purta discutii cu proprietarii caselor, nemultumiti de preturile... (Continue reading)

Isi stabilesc propriul program !

Isi stabilesc propriul program !

Consilierii locali din Rovinari au decis ca fiecare administrator de bar, restaurant sau club sa-si stabileasca propriul program de functionare. Primarul orasului Rovinari Claudiu Vodislav a declarat ca in situatia in care vor avea loc incidente ce aduc atingere ordinii... (Continue reading)

Morega: Vor să lichideze CEO

Morega: Vor să lichideze CEO

Dan Ilie Morega a declarat astăzi, în cadrul unei conferiţe de presă, că mutarea sediului social al CEO la Bucureşti deschide drumul lichidării colosului energetic. Morega acuză administraţia CEO, Fondul Proprietatea dar şi pe Ministrul energiei, Victor Grigorescu, că vor... (Continue reading)

Page 1 of 90712345...102030...Last »