Economic | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

Economic

Page 1 of 16112345...102030...Last »

“Nu, miilor de disponibilizari!”

Federatia Univers se opune unui program de restructurare cu mii de disponibilizari, dupa cum se vehiculeaza in sistem, primvicepresedintele Adrian Marciuc declarand pentru Acces Tv că oricand se poate recurge la mijloacele de lupta sindicala. Stabilirea sediului Sucursalei la Motru,... (Continue reading)

Investitorul chinez, asteptat la CEO

Investitorul chinez, asteptat la CEO

Reprezentantii companiei chineze ce va construi noul grup energetic la Rovinari, in parteneriat public privat cu statul roman sunt asteptati sa ajunga la Complexul Energetic Oltenia, la jumatatea acestei luni. Constructia acestui nou grup energetic ar fi trebuit sa inceapa... (Continue reading)

Morega: Vor să lichideze CEO

Morega: Vor să lichideze CEO

Dan Ilie Morega a declarat astăzi, în cadrul unei conferiţe de presă, că mutarea sediului social al CEO la Bucureşti deschide drumul lichidării colosului energetic. Morega acuză administraţia CEO, Fondul Proprietatea dar şi pe Ministrul energiei, Victor Grigorescu, că vor... (Continue reading)

Nu va fi sanctionata !

Nu va fi sanctionata !

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, apreciază alocarea sumei de 40.000 de lei de către CEO pentru clubul Energia în vederea organizării şi desfăşurării meciului de baschet de mâine de la Piteşti, cu gruparea Khimik din Ucraina. În urma virării... (Continue reading)

Prime de 8 Martie

Prime de 8 Martie

Angajatele Complexului Energetic Oltenia se vor afla in centrul atentiei in aceste zile, atat din partea administratiei, cat si din cea a sindicatelor. Astfel, daca reprezentantii CEO vor acorda salariatelor prime in valoare de 100 lei si cate o zi... (Continue reading)

Grigorescu, convocat la Senat

Grigorescu, convocat la Senat

Membrii comisiei de energie din Senat au purtat discutii cu Ministrul Energiei pe parcursul mai multor ore. Pentru Obiectivul Acces Tv, senatorul Dian Popescu a declarat ca discutiile s-au purtat pe marginea strategiei energetice si a rolului pe care aceasta... (Continue reading)

“CEO, in situatie stabila financiar”

Conducerea Complexului Energetic Oltenia respinge total declaratiile facute de administratorul judiciar de la Hidroelectrica –Remus Borza, conform carora indicatorii inregistrati de CEO ar anticipa starea de insolventa. Conform conducerii, Complexul Oltenia este o companie cu o cifra de afaceri de... (Continue reading)

Bani europeni pentru CEO

Bani europeni pentru CEO

Producția de energie electrică, dar și cea de cărbune de la Complexul Oltenia este tot mai mult in atentia Ministrului Energiei –Andrei Grigorescu. Printr-un comunicat postat pe site ul ministerului se va solicita Uniunii Europene obtinerea acceptului, in vederea maririi... (Continue reading)

Plecari voluntare cu şase salarii

Plecari voluntare cu şase salarii

Angajatii ce vor dori să plece din companie, voluntar, la cerere, vor primi mai multe salarii funcţie de vechimea avuta in unitate, numarul maxim acordat fiind de şase, la o valoare de 3500 lei fiecare. In paralel se lucreaza si... (Continue reading)

Investiţii pentru reducerea amoniului din apă

Investiţii pentru reducerea amoniului din apă

Aparegio investeşte în trei noi staţii de tratare a apei care au ca scop reducerea amoniului din apa potabilă. Aceste staţii au scopul de a aduce concentraţia de amoniu sub parametrul de 5 mg per litru aşa cum indică biologii,... (Continue reading)

Page 1 of 16112345...102030...Last »