Actualitate | Acces TV

În caz că ați închis vreun widget sau vreo categorie, butonul de mai jos va restaura afișarea inițială.

Resetează

Actualitate

Page 1 of 23112345...102030...Last »

CEO, sustinut pe Facebook

CEO, sustinut pe Facebook

Complexul Energetic Oltenia este sustinut si de cel mai mare grup din reteaua de socializare, Romania, in initiativa prin care se face apel catre actualul Executiv de a salva si ajuta industria energetica romaneasca. In mesajul care circula in reteaua... (Continue reading)

Abtinere din partea Ministerului Energiei

Abtinere din partea Ministerului Energiei

Un prim pas castigat! Mandatul Ministrului Energiei Victor Grigorescu, dat pentru sedinta de astazi a Adunarii Generale a Actionarilor, a fost de abtinere la propunerea facuta de membrii Consiliului de Supraveghere de mutare a sediului social. Mai exact, prin mandatul... (Continue reading)

Trezoreria fara sef

Trezoreria fara sef

Trezoreria Tg-Jiu continua sa funcţioneze fara sef coordonator si asta ca urmare a faptului ca nici pana in prezent conducerea ANAF nu a desemnat si nu a optat pentru nici una din propunerile inaintate de Directia Regionala Craiova. Participand la... (Continue reading)

La CEO, sedința AGA , amânată

La CEO, sedința AGA , amânată

Adunarea Generală a Acționarilor de la Complexul Energetic Oltenia nu s-a mai întrunit astăzi în ședința care trebuia să aibă loc la sediul companiei și în urma căreia urma să se ia o decizie privind mutarea sediului social al CEO... (Continue reading)

10 000 de participanti la protestul PSD !

10 000 de participanti la protestul PSD !

In ciuda deciziei luate aseara de sindicalistii de la SME Oltenia de a renunta la forma de protest in care se aflau si comunicatului Consiliului de Supraveghere de reanalizare a situatiei privind mutarea sediului, liderii PSD Gorj merg mai departe... (Continue reading)

Desi neincrezatori, au renuntat la greva

Desi neincrezatori, au renuntat la greva

Aseara tarziu, după șapte zile de stat in greva foamei în fața sediului Complexului Energetic Oltenia, protestatarii au pus capăt acțiunii. Tot aseara insa, reprezentantii Consiliului de Supraveghere au sustinut printr-un comunicat de presa ca se va analiza propunerea Directoratului... (Continue reading)

Seful Energiei, azi noapte la CEO

Seful Energiei, azi noapte la CEO

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a ajuns azi noapte la sediul Complexului Energetic Oltenia, unde se aflau cele 18 persoane intrate în greva foamei, de la inceputul saptamanii, urmare a deciziei Consiliului de Supraveghere de mutare a sediului la Bucuresti. Discuțiile... (Continue reading)

Sportul gorjean, in aer

Sportul gorjean, in aer

Sportul gorjean, pe un butoi cu pulbere după anunţul ministrului Energiei care doreşte sistarea finanţării acestuia! In urma vizitei nocturne efectuate la Tg-Jiu, Ministrul Energiei – Victor Grigorescu a postat pe reteaua de socializare ca urmare a rezultatelor financiare care... (Continue reading)

Si-a dat demisia !

Si-a dat demisia !

In aceasta dimineata Cosmin Popescu a solicitat conducerii CE Oltenia încetarea contractului de muncă. Acesta a declarat că motivele care l-au determinat să ia această decizie sunt strict personale, desi se zvoneste ca i s-ar fi recomandat sa demisioneze.... (Continue reading)

Spera in trecerea motiunii

Spera in trecerea motiunii

Conducerea PSD Gorj a înaintat un memoriu vicepremierului Vasile Dâncu prin care-si arata indignarea faţă de intenţia actualei conduceri a Consiliului de supraveghere de mutare a sediului companiei la Bucuresti. In paralel, deja comisia de energie lucreaza la motiunea simpla... (Continue reading)

Page 1 of 23112345...102030...Last »